>>Donatie van FysiovdBerge aan alle vrijwilligers van Klaartje

Donatie van FysiovdBerge aan alle vrijwilligers van Klaartje

Onderstaande tekst komt van de facebook pagina van FysiovdBerge

"Tijdens ons Open Huis op zaterdag 12-12 om 12 uur, hebben wij de genodigden gevraagd om een donatie te doen in:
'de bus van Klaartje'. Aan dat verzoek werd ruimschoots gehoor gegeven. Zodoende hebben wij het prachtige bedrag van
€ 412,60 aan project Klaartje van de Stichting Samen Verder kunnen overhandigen. Klaartje verzorgt al tientallen jaren het vervoer van ouderen en mensen met een beperking in Culemborg. Dit geld wordt gebruikt voor een vrijwilligers-uitje.

Klaartje zorgt ervoor dat vele cliënten onze praktijk kunnen bezoeken. Met deze donatie konden wij iets terug doen voor deze geweldige organisatie!"

Direct na de overhandiging van de cheque is deze ingelijst. Vervolgens is deze vol trots opgehangen boven het bureau van de projectleiding van Klaartje. Het gedoneerde bedrag zal worden gebruikt voor een vrijwilligers-uitje.

Wij zijn alle medewerkers van Team FysiovdBerge dankbaar voor deze donatie!

Uiteraard wensen wij hen veel succes op de nieuwe locatie.