>>Een nieuwe Klaartje: de 10e bus!

Een nieuwe Klaartje: de 10e bus!

16-04-2010

Een nieuwe Klaartje: de 10e bus!

Op 16 april werd bij de Waal Autogroep een nieuwe bus voor het project Klaartje overgedragen aan de Stichting Samen Verder. De sleutels voor de bus werden in ontvangst genomen door de oudste chauffeur van de stichting, Dick Borgstijn (80 jaar).

Het gaat inmiddels om de tiende Volkswagenbus die de stichting betrekt van De Waal Autogroep. Om deze mijlpaal extra luister bij te zetten kreeg de stichting uit handen van Anthony Staal, bedrijfsdirecteur, maar liefst 500 tienrittenkaarten.  Deze kunnen tegen een gereduceerd tarief van € 4,50 aan de klanten van Klaartje verkocht worden. Het verschil van € 1,50 met de normale prijs wordt door De Waal Autogroep gesponsord, een gebaar dat buitengewoon gewaardeerd wordt door de SSV.