>>Thema BartApart: Glas, kristal en zilver

Thema BartApart: Glas, kristal en zilver

25-08-2015

Thema BartApart: Glas,  kristal  en  zilver

Vanaf dinsdag 25 augustus t/m zaterdag 17 september 2015 is het thema van BartApart: "Glas,  kristal  en  zilver".

Na zes weken vakantie waarin schoonmaak en verfwerk is gedaan aan binnenzijde en buitenzijde, staat het kringloopcentrum er weer stralend bij om de klanten te ontvangen. Traditioneel staat het eerste thema na de zomervakantie weer vol met prachtig glas, kristal en zilverwerk. Gebruikt, maar onbeschadigd en keurig schoongemaakt door de vrijwilligers die zich voor het goede doel inzetten. De opbrengst gaat naar de projecten van de Stichting Samen Verder. Voor een groot deel is dit het vervoersproject Klaartje met aanvullend vervoer voor ouderen en mensen met een beperking in Culemborg.