>>SSCC 80+ reisjes

SSCC 80+ reisjes

Stichting Senioren Collectief Culemborg (SSCC) organiseert samen met de SSV ook in 2019 weer een aantal kleinere reisjes voor de 80+ doelgroep. In juli en augustus zijn deze wekelijks, de andere maanden één keer per maand. Klaartje stelt hiervoor een bus en chauffeur beschikbaar.
De reisjes zijn bedoeld voor oudere senioren die door omstandigheden niet of moeilijk met andere en/of grotere reizen mee kunnen. Er is ook plaats voor 1 of 2 rolstoelgebruikers. Deze moeten wel zelf voor begeleiding zorgen. Het mooie is dat de Klaartje-bus u thuis ophaalt en ook weer thuisbrengt.
Naast het hapje en het snapje is ook het toeren door onze mooie omgeving al vaak een feest. Te betalen voor iedereen. Details hieronder of in De Kijker, het informatieblad van de SSCC.
Bezoek ook de website van Stichting Senioren Collectief Culemborg (SSCC)